Briose..."dulcele" meu favorit

de diaconta in Dulciuri, 12 Mar 2011 | 6280 vizualizari

 

Mai simplu de atat nu se poate,probabil asta e motivul pentru care sunt indragostita de briose,fie ele simple,dulci,sarate,cu orice fel de umplutura ori glazura.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 3 oua
  • 1/2 plic praf de copt
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • un praf de sare
  • afine
  • dulceata de merisoare salbatice

Pentru jeleu: sirop de zmeura si tort jelee rosu.  

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose..."dulcele" meu favorit:

Untul moale se amesteca cu zaharul pana cand se topeste zaharul.Se adauga pe rand cele trei oua,avand grija ca fiecare sa fie incorporat in momentul in care il adaugam pe urmatorul.Adaugam faina,praful de copt si aromele.

In tava de briose,punem in fiecare forma cate o lingura de compozitie,apoi punem in mijloc afine sau dulceata.Eu am pus din ambele.Acoperim cu putina coca.

Se pun in cuptorul preincalzit pentru 25 de minute.

Deasupra am pus jeleul de zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose..."dulcele" meu favorit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (76)

gaby_duceag 1

19.03.2011, 08:37

toate-s realizabile

diaconta 1

19.03.2011, 11:25

ce fata buna te-ai facut Gaby

adry88 1

09.06.2011, 15:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti crocanti