Pentru crema o sa folosim ultimile 3 ingrediente. Topim la bain-marie ciocolata alba peste care turnam frisca, iar cand acestea s-au topit si omogenizat luam de la bain-marin si adaugam untul.Amestecam incet pana se topeste. Aici ar fi trebuit sa o punem la frigider timp de 1-2 h. Eu nu am avut timp si am pus-o la congelator timp de 15-20 min si a iesit perfect si asa. Preincalzim cuptorul la 175 grade C. Pregatim tava de copt cu hartiutele pentru briose.
Pentru aluatul brioselor o sa amestecam cu mixerul timp de 4-5 minute untul la temperatura camerei cu zaharul. Adaugam ouale pe rand mixand dupa fiecare,adaugam sucul de portocale si frisca. Mixam la viteza mica. Folosind o lingura de lemn incorporam faina putin cate putin impreuna cu praful de copt. La sfarsit vom avea un aluat destul de dens. Punem o lingura de aluat la baza hartiei iar deasupra punem 5-6 fructe de zmeura.
Peste zmeura vom pune o lingurita de aluat chiar daca fructele nu vor fi acoperite integral.Dam la cuptor timp de 15-20 minute la 175 grade C. Briosele trebuie sa se raceasca complet inainte sa le ornam cu crema.Intre timp scoatem crema din frigider si mixam pana se deschide la culoare, dupa care o mai lasam la frigider 10-15 minute. Folosind un poche formam vartejuri deasupra brioselor. Puteti pune deasupra cremei si o zmeura. Sunt absolut minunate.