Brioșe de ovăz cu scorțișoară

de elucubratiiculinare in Dulciuri, 17 Feb 2016 | 3871 vizualizari

 

Aceste brioșe sunt minunate la ceaiul de la ora 5.

 

INGREDIENTE

  • 90 g tărâțe de ovăz
  • 60 g fulgi de ovăz
  • 90 g făină neagră/intermediară
  • 1/4 linguriță sare
  • 1 lingură scorțișoară
  • 1 lingură praf de copt
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 2 ouă
  • 4 linguri ulei
  • 100 ml suc de mere sau lapte
  • 100 g miere sau zahăr brun
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brioșe de ovăz cu scorțișoară:

Se încălzește cuptorul la 180 grade C. Amestecăm bine până la omogenizare toate ingredientele într-un bol. Lăsăm compoziția să se odihnească pentru minim 10 minute. Ungem 12 cupe de brioșe pe care le vom umple. Se dau la cuptor pentru 15-20 minute. Se servesc reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brioșe de ovăz cu scorțișoară" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chec bicolor cu fructe de padure