Briose de cacao cu gem de piersici

de karla in Prajituri, 3 Mar 2013 | 4648 vizualizari

 

Briosele sunt desertul ideal , se face foarte rapid are dificultate redusa si un gust impecabil
Sper ca o sa incercati si voi!

 

INGREDIENTE

  • 1 + 1/2 cani faina
  • 1/2 cana cacao
  • 4 oua
  • 1/2 cana zahar
  • 1/2 cana lapte
  • 1/4 cana ulei
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 12 lingurite de gem de piersici
  • pt decor am folosit creioane colorate
  • hartii speciale pt briose(optional)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de cacao cu gem de piersici:

Faina, cacaoa, zaharul, praful de copt si sarea se cern pe rand intr-un castron si se amesteca bine. Separat, uleiul, ouale si laptele se amesteca cu ajutorul unui tel. Se toarna amestecul lichid peste cel uscat si se omogenizeaza cu o lingura. Nu trebuie sa se amestece prea mult pentru ca briosele vor iesi tari. Se pregateste tava cu hartii speciale pt briose. Se toarna 2/3 din in forme, apoi se pune o lingurita de gem de piersici, apoi mai puneti aluat pana umpleti forma 3/4. Se da tava la cuptor preincalzit 15-20 minute. Cand se racesc se orneaza si sunt gata de servit .

POFTA BUNA!!!!!!!!!!!!!!!!

TIPS-URI

1

laptele folosit in timpul prepararii trebuie sa fie rece

2

nu umpleti formele de briose pana sus

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de cacao cu gem de piersici" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Briose cu alune si ciocolata - de post