Briose cu topping de branza

de cccris in Prajituri, 25 Feb 2010 | 5099 vizualizari

COMENTARII (12)

Miha 1

25.02.2010, 23:25

Foarte frumoase!

Teo 1

25.02.2010, 23:40

sunt coapte direct pe gratar?f. frumoase!

cccris 1

25.02.2010, 23:48

nu pe gratar, in tava pt briose, doar ca am pus hirtie sa nu fac mizerie

Oana 1

26.02.2010, 00:08

Mmm, ce bune trebuie sa fie!! Super arata!

Anastasia 1

26.02.2010, 00:20

neam neam

Michelle 1

26.02.2010, 00:48

superbe

danygospodina 1

26.02.2010, 09:59

Ce frumos le-ai decorat!

madi_marin 1

26.02.2010, 10:55

foarte frumos arata....mie imi plac foarte mult.... pentru ca nu mi-am luat pana acum o forma de briose ...imi cumpar ,,madlene,,...parca asa se numesc...si nu ma mai satur de ele....

cccris 1

26.02.2010, 11:05

au mai multe denumiri, gustul poate fi demential. Sint si usor de facut.

Rocsi 1

26.02.2010, 14:00

arata super...si gustul nu se mai discuta...

epurasha2bb 1

05.03.2010, 18:22

superb arata! si treuie sa incerc si asa cu crema de branza, de obicei le fac cu fructe doar!

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 11:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ursulet cu miere