Scurgem tonul de ulei/apa. Taiem ceapa verde marunt,ardeiul gras cubulete mici iar morcovul il dam prin razatoarea mica. Intr-un vas amestecam legumele taiate cu tonul ,branza de vaci,maslinele si taratele de ovaz. Batem bine cele 2 oua si apoi le incorporam si pe ele in compozitia de mai sus. Condimentam dupa gust cu sare si piper proaspat macinat. Adaugam si o lingurita rasa de marar uscat . Amestecam bine pentru o buna omogenizare. Daca vi se pare ca aveti o compozitie prea moale,care curge ,atunci puteti adauga 1-2 linguri de faina. Exista posibilitatea ca branza de vaci sa aiba apa in ea si atunci putem avea surpriza sa rezulte o compozitie mai moale.Dar nu intrati in panica..........exista doua variante....................ori scurgem (inainte de o adauga in compozitie) branza de apa folosind un tifon ,ori asa cum am mai spus putem folosi putina faina. Compozitia trebuie sa fie de consistenta unei paste. Captusim o forma de briose cu hartii pentru briose dupa care cu ajutorul unei linguri repartizam compozitia. Putem pune compozitie pana aproape de buza hartiei de briose deoarece briosele nu cresc foarte mult. In mijloc punem cate o rosie cherry. Incingem cuptorul. Dam la cuptor la 180 grade.
Batem bine galbenusurile cu putina sare.Cand briosele au prins un pic de crusta scoatem tava si ungem fiecare briosa in parte cu galbenus dupa care dam tava din nou la cuptor pentru circa 15-20 min, Cand sunt gata scoatem forma din cuptor, lasam briosele in forma sa se racoreasca puti apoi le putem scoate.