Chec cu legume

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2013 | 13721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 g faina
  • 1 ou
  • 50 g branza de vaci bine scursa
  • 50 g cascaval ras
  • 50 g iaurt
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 dovlecel
  • 30 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri unt
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu legume:

Intr-un vas batem bine oul adaugand cate putin ulei, lapte, iaurt, branza si cascavalul ras. La sfarsit adaugam faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare. Mixam bine sa se omogenizeze apoi incorporam legumele curatate si taiate in cubulete mici. In tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina rasturnam compozitia, nivelam suprafata si punem deasupra restul de unt ramas. Lasam la cuptor la foc moderat spre mic 40-50minute, facand testul cu scobitoarea.

TIPS-URI

1

se serveste feliat pe platou impreuna cu alte aperitive sau simplu cu salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de pui