Pentru decor:
Separam albusurile de galbenusuri, cantitatea de zahar se imparte in doua. Batem albusurile spuma, adaugam jumatate din cantitatea de zahar si praful de sare.
In alt bol frecam galbenusurile cu cealalta parte de zahar, adaugam praful de copt stins intr-o lingurita de otet,zaharul vanilat ,nuca de cocos, ciocolata alba rasa si laptele rece, semintele de la jumatate de rodie,apoi cate o lingura din spuma de albusuri si una de faina, pana incorporam toate ingredientele.
Turnam in formele de briosele cate 2-3 linguri din acest amestec, zdrobim biscuitii si presaram cate putin peste aluat in forme (vor absorbi zeama lasata de semintele de rodie).
Dam tava cu briose la cuptor (preincalzit; la temperatura moderata, 170-180 grade) pana trec testul cu scobitoarea.
Le scoatem din cuptor, le lasam sa se raceasca apoi le scoatem din forme si le glazuram cu ciocolata neagra topita in 3 linguri de lapte si o lingurita de unt (la foc mic).
Decoram cu bombonele colorate si seminte de rodie.
Pofta buna!