Briose cu picaturi de ciocolata

de aura78 in Dulciuri, 28 Feb 2014 | 2740 vizualizari

 

CEVA DULCE SI BUN ...

 

INGREDIENTE

  •  250 g faina
  • 180 g zahar
  • 3 linguri de cacao amara
  • 1 praf de copt
  • 150 g de picaturi de ciocolata neagra
  • 90 ml de ulei de floarea soarelui
  • 250 ml lapte
  • 1 ou 
  • 1plic vanillina
  • 1 varf de cutit de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu picaturi de ciocolata:

Intr-un castron amesteca : faina in prealabil cernuta ,zaharul, cacaoa,praful de copt si sarea.
Intr-un castron bate oul si adauga laptele si uleiul.
Incorporeaza putin cate putin ingredientele liquide (oul,laptele,uleiul)  cu ingredientele uscate ( faina,zaharul,cacacoa,praful de copt,sarea) .Amesteca bine totul.Adauga jumatate din cantitatea de ciocolata.
Distribuie in formele de briose ,umpland 3/4  din capacitate .
Presara pe deasupra "picaturi " de ciocolata .
Pune totul la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 17 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu picaturi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri umplute cu seminte de canepa si caju