Briose cu gem de prune, cacao si scortisoara

de oanapl in Prajituri, 8 Ian 2017 | 3280 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina de orez
  • 100 g amidon
  • 150 g margarina
  • 150 g zahar
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 5 linguri gem de prune
  • 3 linguri cacao
  • scortisoara macinata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu gem de prune, cacao si scortisoara:

Amesteci faina cu amidonul, praful de copt si scortisoara. Freci galbenusurile spuma cu zaharul, margarina si cacao. Adaugi compozitia fainoasa si omogenizezi. In final, incorporezi gemul de prune si albusurile batute spuma. Ungi formele de briose cu unt si le umpli 2/3 cu aluat. Introduci briosele in cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 20-25 de minute.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu gem de prune, cacao si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Petre Roman