Briose cu fulgi de ciocolata si coji de portocala confiata

de laylalala in Prajituri, 14 Mar 2011 | 4810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 80 gr zahar
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 50 gr unt, topit
  • 1 lingura smantana
  • 80 gr faina amestecata cu 1 lingurita praf de copt
  • 50 gr fulgi de ciocolata
  • 50 gr coaja de portocala confiata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fulgi de ciocolata si coji de portocala confiata:

Incinge cuptorul la 180˚C. Amesteca fulgii de ciocolata si coaja de portocala confiata cu 1 lingura de faina.

Bate ouale cu zaharul si esenta de rom. Adauga untul si amesteca. Adauga smantana si amesteca iar. Incorporeaza faina. Inglobeaza apoi fulgii de ciocolata si coaja de portocala confiata.

Toarna aluatul intr-o tava de briose tapetata cu foaie de copt pentru briose si da la copt 20-25 minute. Lasa briosele sa se raceasca complet apoi decoreaza-le dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fulgi de ciocolata si coji de portocala confiata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Briose cu jeleu de visine