Briose cu fulgi de ciocolata

de laylalala in Prajituri, 1 Oct 2010 | 5303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 1 plic (50 gr) pudding de frisca
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • 100 gr unt, topit
  • 100 ml Caribbean Twist Pina Colada
  • 75 gr fulgi de ciocolata
  • 4 linguri alune de padure prajite si tocate marunt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fulgi de ciocolata:

Incinge cuptorul la 190ᵒC.Tapeteaza cu hartiute de copt o tava de briose.
Intr-un vas amesteca ingredientele uscate.Intr-un bol bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul apoi incorporeaza untul topit si Caribbean Twist Pina Colada.Inglobeaza ingredientele uscate urmate fulgii de ciocolata.
Umple fiecare loc din tava cu cate 2 linguri de aluat.Presara deasupra alune si da briosele la copt 23-25 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu biscuiti