Briose cu fulgi de ciocolata

de luminita20_2006 in Prajituri, 12 Aug 2010 | 5288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua (eu am pus o cana de 200 ml albusuri)
  • 150 ml lapte
  • 150 gr zahar
  • faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un varf de lingurita de amoniu stins cu zeama de lamaie
  • 50 gr unt topit
  • 75 ml ulei
  • fulgi de ciocolata
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fulgi de ciocolata:

Se bat albusurile bine cand s-au intarit se adauga zaharul si mixeaza pana se topeste. Faina se amesteca cu praful de copt , se pune incet peste albus, se adauga laptele, untul topit, uleiul, esenta de vanilie si amoniu. Se amesteca usor la final se dauga si fulgii de ciocolata. Se incinge cuptorul.

Se pune unforme o cantitate suficienta de compozitie dar sa si ramana loc sa creasca. Se de la copt timp de 30 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Magdalene cu crema mascarpone si fructe