Briose cu fructe confiate

de anca_rm in Prajituri, 5 Dec 2013 | 7010 vizualizari

 

Briosele sunt preferatele noastre :D

 

INGREDIENTE

  • 100 gr mixt de fructe confiate
  • 50 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 5 linguri zahar
  • 3 oua
  • 10 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • Zahar vanilat
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fructe confiate:

Intr-un vas spargem ouale si le mixam bine cu zaharul pana cand avem o spuma pufoasa.

 Adaugam in fir subtire uleiul , amestecand continuu

 Adaugam cate o lingura de faina pana cand am pus jumate din ea si turnam laptele , continuam sa amestecam

 Adaugam si restul de faina  si praful de copt , si fructele confiate taiate bucati mici ( eu am luat de la LIDL , gata taiate ) si omogenizam

 Punem compozitia in formele de briose , cam 2 linguri la o forma . Nu trebuie sa umplem cu varf formele pentru ca ele vor creste

 Dam la cuptor pentru 20-25 minute .

 Daca doriti se pot orna , daca nu sunt perfecte si asa 

 Mie mi-au iesit 18 bucati , dar asta difera de marimea formelor

 

 

 

TIPS-URI

1

daca adaugam si niste fulgi de ciocolata cred ca ar fi si mai bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fructe confiate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

anca_rm 1

05.12.2013, 16:13

Rocsi, Crina , Motan multumesc de apreciere

anca_rm 1

05.12.2013, 16:13

Irina , te pup

Krystyan Trendy 1

05.12.2013, 16:26

grozave briose

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose daneze