Sunt pufoase si gusoase!
Cu crema de ness sunt si mai bune! >:D
Intr-un castron punem toate ingredientele uscate pentru briose: faina, zaharul, cacaoa, bicarbonatul de sodiu si praful de copt. Amestecam pana ce combinam toate ingredientele uscate. Facem o gaura mica in amestecul uscat si punem oul. Omogenizam. Adaugam treptat laptele si uleiul, pana ce se formeaza un amestec nici solid, dar nici lichid (care curge frumos de pe spatula). Tapetam fiecare forma de briosa cu ulei si faina (eu am avut de aluminiu, daca aveti din hartie nu le mai tapetati). Le asezam in tava pentru copt. Le punem la cuptor, la foc mediu spre mic, timp de fix 20 de minute. Daca dupa 20 de minute nu s-au copt bine, le mai lasam circa 3 minute. Le lasam sa se raceasca in cuptor.
Crema de ness: Intr-un bol punem untul taiat cubulete (la temperatura camerii), impreuna cu zaharul pudra. Amestecam pana ce zaharul se topeste complet. Adaugam ness-ul si amestecam bine. Lasam la rece circa 15 minute.
Ornam fiecare briosa cu crema de ness.
1
In compozitie puteti sa mai adaugati si alte arome
2
In loc de unt puteti folosi si margarina "UNIREA"