Briose cu crema de ciocolata Raffaello

de Miha in Prajituri, 24 Ian 2012 | 4700 vizualizari

 

Desi crema de ciocolata Raffaello se pastreaza foarte bine la frigider n-am rezistat sa o stiu acolo prea mult. :)))

Pe langa aceste briose minunate, pufoase si parfumate am mai facut si o rulada. Foarte buna, dar am uitat sa o pozez. Sper sa fiu iertata pentru asta. :))

 

INGREDIENTE

Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu crema de ciocolata Raffaello:

Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam zaharul si mixam pana compozitia se albeste si devine ca o crema. Adaugam apoi pe rand iaurtul, crema de ciocolata amestecand bine dupa fiecare. La sfarsit incorporam faina amestecata cu praful de copt.

Turnam compozitia in tava de briose tapetata cu cosulete de hartie. Compozitia sa ajunga la aproximativ 3/4 din inaltimea formei, vor creste destul de mult. Se dau la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.

Se scot din forma si se lasa la racit pe un gratar.

TIPS-URI

1

Cantitatile sunt pentru vreo 15 briose, dar eu m-am incapatanat sa fac 12 si au cam iesit din tava. :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu crema de ciocolata Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]