Briose cu cirese

de epurasha2bb in Prajituri, 23 Iul 2010 | 7149 vizualizari

 

simple

 

INGREDIENTE

  • 5 oua,
  •  5 linguri faina,
  • 5 linguri zahar,
  • 1 praf de sare,
  •  1 praf de copt,
  •  30 g unt,
  •  cateva picaturi esenta de vanilie,
  •  cirese din dulceata sau cirese de cocktail fara samburi.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cirese:

Se face o compozitie pufoasa ca de pandispan din galbenusurile frecate cu zahar, albusurile batute spuma tare cu un parf de sare si faina amestecata cu praful de copt, apoi se adauga si esenta de vanilie.

Compozitia se toarna in tava cu forma de briose unse putin cu unt si se coc in cuptorul preincins.

Apoi se presara si ciresele si se da iar la copt.

Sunt gata cand au crescut mult si s-au rumenit putin deasupra.

Se scot cu grija si se pudreaza cu zahar pudra sau se taie felii ca un mini chec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Briose umplute cu branza dulce