Briose cu ciocolata si portocale - Reteta cu numarul 200!

de mirela0911 in Prajituri, 29 Ian 2012 | 6446 vizualizari

COMENTARII (61)

alldaycooking 1

29.01.2012, 19:32

Ce aromate trebuie sa fie!

Rocsi 1

29.01.2012, 19:40

mmmmm ce aromate

diaconta 1

29.01.2012, 19:45

wowwwwwww ce pufosenii

Ana_Maria269 1

29.01.2012, 19:45

deliciose!!!

MonaMimi 1

29.01.2012, 19:48

arata minunat

Ina 1

29.01.2012, 19:53

ce-as papa si eu!

ionela2682 1

29.01.2012, 20:00

Ce bunatati ai tu aici??

Ubulika 1

29.01.2012, 20:02

Angelina_Elena 1

29.01.2012, 20:07

minunate!

iry-gabriela 1

29.01.2012, 20:08

vreau si eu una

mirela0911 1

29.01.2012, 20:15

Nicol Rocsi sunt foarte aromate!

mirela0911 1

29.01.2012, 20:16

Dia tare pufoase au iesit!

mirela0911 1

29.01.2012, 20:16

Ana_Maria mon multumesc

mirela0911 1

29.01.2012, 20:17

Ina te servesc ca mai am

mirela0911 1

29.01.2012, 20:17

Ionela mersi

mirela0911 1

29.01.2012, 20:18

Ubulika Daria mersi!

mirela0911 1

29.01.2012, 20:18

Iri te servesc cu drag!

Anamaria7 1

29.01.2012, 20:32

mm, ce frumos au crescut!

Panacris 1

29.01.2012, 20:39

Bune, bune

kamy 1

29.01.2012, 20:45

bune rau

miremirc 1

29.01.2012, 20:56

Super !

Laura Alexia 1

29.01.2012, 21:09

va felicit pentru reteta cu nr 200!imi plac si briosele

Mitinita 1

29.01.2012, 21:21

felicitari ptr 200

Panacris 1

29.01.2012, 21:24

La mai multe retete!!!

diaconta 1

29.01.2012, 21:30

Mirela,acum am vazut ca e reteta cu numarul 200 felicitari,la cat mai multe

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]