foarte pufoase si fine
Se bat albusurile cu un praf de sare tare pana sta lipit de fundul castronului.Separat se amesteca bine zaharul cu galbenusurile si apoi se adauga usor in spuma de albusuri.Se amesteca usor de sus in jos pana se omogenizeaza complet.Apoi amestecam faina cu praful de copt.Adaugam si ciocolata alba topita la bain marie cand s-a racit la temperatura camerei si o amestecam cu ouale batute si o lingura de frisca.Incorporam si acest amestec in compozitie in ploaie si amestecand tot asa de sus in jos, astfel incat compozitia sa ramana spumoasa.Se picura o fiola de esenta de vanilie.
Se ung cu unt formele de briose si se toarna compozitia.Se introduce la cuptorul preincins si se lasa la foc mediu cam 25 -30 de minute.Se scot si se lasa sa se raceasca putin.Se stropesc putin (doar pulverizam fin ) cu ceai de iasomie.
Apoi se orneaza cu un amestec de ciocolata alba razuita si nuca de cocos ,pe margine se aseaza murele din belsug si apoi se picura cu putin sirop de dulceata.