Incingem cuptoru la 190 de grade.Amestecam intr-un vas adanc ingredientele uscate: faina, zaharul, praful de copt si sarea. Amestecam bine cu o lingura.
Intr-un alt vas, amestecam ingredientele umede: laptele , untul topit, coaja de portocala, esenţa de vanilie si oul. Amestecam tot cu un tel.Punem ingredientele umede peste cele uscate si amestecam usor .
Punem bucati de ciocolata..si stafidele.
Ungem formele cu putin ulei ..eu am avut forme de hartie.Le punem intr-o tava si punem in fiecare aproximativ 3 linguri de coca..sa nu treaca mai mult de jumate.
Sa ramana cam 1-2 degete.
Se dau la cuptor cam 15-20 de minute..le verificam cu o scobitoare dupa 15 minute,daca iese curata briosele sunt gata.
Pofta buna !
1
Nu se foloseste mixerul şi nu se amesteca prea mult deoarece aluatul şi brioşele trebuie să rămână pufoase.