Briose cu ciocolata

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 15 Iun 2011 | 4431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 130 g ciocolata
  • 80 g unt
  • 80 g faina
  • 4 oua
  • 180 g zahar
  • Vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Ciocolata rupta bucati se topeste la bain marie impreuna cu untul/margarina si se lasa deoparte

Ouale se bat cu un praf de sare si o lingura de apa,apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana se topeste. Se adauga faina si se omogenizeaza,apoi se toarna amestecul de ciocolata. Se omogenizeaza.

O tava de muffins se unge cu unt si se toarna aluatul in fiecare  forma(trebuie umplute). Se coc 15-20 minute la  temeratura medie,apoi se opreste focul si se lasa sa se raceasca in cuptor. Pentru a scaote din forma se baga un cutit cu lama subtire si se scot foarte usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert chec marmorat, glazurat cu ciocolata