Briose cu ciocolata

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 15 Iun 2011 | 4749 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 130 g ciocolata
  • 80 g unt
  • 80 g faina
  • 4 oua
  • 180 g zahar
  • Vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Ciocolata rupta bucati se topeste la bain marie impreuna cu untul/margarina si se lasa deoparte

Ouale se bat cu un praf de sare si o lingura de apa,apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana se topeste. Se adauga faina si se omogenizeaza,apoi se toarna amestecul de ciocolata. Se omogenizeaza.

O tava de muffins se unge cu unt si se toarna aluatul in fiecare  forma(trebuie umplute). Se coc 15-20 minute la  temeratura medie,apoi se opreste focul si se lasa sa se raceasca in cuptor. Pentru a scaote din forma se baga un cutit cu lama subtire si se scot foarte usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Alunella