Briose cu "Ceva fin"

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 2884 vizualizari

 

Imi place sa ma joc cu aluaturile...desi nu imi place sa la framant!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat fraged congelat
  • 1 cutie "ceva fin" cremos
  • 100 g cascaval delaco
  • 100 g sunculita
  • 1 ou
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu "Ceva fin":

- lasi aluatul la dezhetat, atat cat sa poti lucra cu el

- dai cascavalul pe razatoarea mare

- tai sunculita cubulete

- bati oul cu sare

- intinzi foaia pe masa si cu un pahar decupezi cercuri

- asezi cercrile de aluat in formele de briose

- ungi aluatul cu crema de branza

- asezi cubulete de sunculita, apoi cascaval si deasupra pui ou batut

- mai asezi o caciulita de crema de branza

- dai la cuptor pentru 20 minute

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu "Ceva fin"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi acordeon la cuptor