Briose cu cascaval Sofia si broccoli

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2012 | 5621 vizualizari

 

O reteta de Briose cu cascaval Sofia si broccoli usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente (pentru 12 briose):
  • 200g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 1 plic de praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 100 g broccoli congelat
  • 1 legatura de ceapa verde 
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cascaval Sofia si broccoli:

Ouale se bat bine impreuna cu laptele si uleiul, si se adauga mai apoi cascavalul taiat cubulete, ceapa taiata marunt si broccoli desghetat si taiat bucati.

Torni compozitia lichida peste faina amestecata cu praful de copt, si le omogenizezi.

Ungi formele cu putin ulei si le asezi intr-o tava rece tapetata cu hartie de copt si le umpli pana la un deget sub margine.

Dai totul la cuptor (preancalzit) pentru aproximativ de 35-45 de minute, pana sce vezi ca briosele s-au rumenit putin deasupra.

reteta advertorial Delaco

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cascaval Sofia si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saleuri de casa