Conopida cu maioneza

de Julie in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 6110 vizualizari

 

Un aperitiv deosebit de gustos ce poate fi servit pe felii de paine prajita.

 

INGREDIENTE

  • o conopida potrivita,
  • sare,
  • piper,
  • maioneza din 2 galbenusuri,
  • 2-3 linguri smantana,
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza:

Conopida se spala si se desface in buchetele.Se pune un vas cu apa si sare la fiert iar cand apa da in clocot se adauga conopida si se fierbe cateva clocote. (Nu prea mult pentru a nu-si pierde proprietatile). Conopida ar trebui sa ramana "al dente".Se scurge bine de apa si se lasa sa se raceasca.

Se toaca marunt si se amesteca cu maioneza ,sare,piper, zeama de lamaie dupa gust si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (17)

marcela1979 1

03.11.2010, 23:40

Julie 1

04.11.2010, 10:32

Bitza, conopida are un gust foarte bun daca o pregatesti asa Gandeste-te si tu: maioneza, smantana...mmm cum sa nu -ti placa? Incearca

elena1988 1

04.11.2010, 12:11

Nam papat niciodata , si abia acuma am vz reteta, dupa ce am facut altceva din conopida

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu ou