Conopida cu maioneza

de Julie in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 6373 vizualizari

 

Un aperitiv deosebit de gustos ce poate fi servit pe felii de paine prajita.

 

INGREDIENTE

  • o conopida potrivita,
  • sare,
  • piper,
  • maioneza din 2 galbenusuri,
  • 2-3 linguri smantana,
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza:

Conopida se spala si se desface in buchetele.Se pune un vas cu apa si sare la fiert iar cand apa da in clocot se adauga conopida si se fierbe cateva clocote. (Nu prea mult pentru a nu-si pierde proprietatile). Conopida ar trebui sa ramana "al dente".Se scurge bine de apa si se lasa sa se raceasca.

Se toaca marunt si se amesteca cu maioneza ,sare,piper, zeama de lamaie dupa gust si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

marcela1979 1

03.11.2010, 23:40

Julie 1

04.11.2010, 10:32

Bitza, conopida are un gust foarte bun daca o pregatesti asa Gandeste-te si tu: maioneza, smantana...mmm cum sa nu -ti placa? Incearca

elena1988 1

04.11.2010, 12:11

Nam papat niciodata , si abia acuma am vz reteta, dupa ce am facut altceva din conopida

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri cu spanac si branza