Conopida cu maioneza

de Julie in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 6277 vizualizari

 

Un aperitiv deosebit de gustos ce poate fi servit pe felii de paine prajita.

 

INGREDIENTE

  • o conopida potrivita,
  • sare,
  • piper,
  • maioneza din 2 galbenusuri,
  • 2-3 linguri smantana,
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza:

Conopida se spala si se desface in buchetele.Se pune un vas cu apa si sare la fiert iar cand apa da in clocot se adauga conopida si se fierbe cateva clocote. (Nu prea mult pentru a nu-si pierde proprietatile). Conopida ar trebui sa ramana "al dente".Se scurge bine de apa si se lasa sa se raceasca.

Se toaca marunt si se amesteca cu maioneza ,sare,piper, zeama de lamaie dupa gust si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

marcela1979 1

03.11.2010, 23:40

Julie 1

04.11.2010, 10:32

Bitza, conopida are un gust foarte bun daca o pregatesti asa Gandeste-te si tu: maioneza, smantana...mmm cum sa nu -ti placa? Incearca

elena1988 1

04.11.2010, 12:11

Nam papat niciodata , si abia acuma am vz reteta, dupa ce am facut altceva din conopida

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci