Briose cu capsune

de Sabina in Prajituri, 16 Iun 2009 | 2708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame faina
  • 150 grame zahar
  • 1 pliculet praf de copt
  • coaja rasa de la o portocala
  • 250 grame capsune taiate bucati
  • 2 oua
  • 300 ml lapte batut
  • 80 grame unt
  • zahar pudra
 
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu capsune:

Amestecam faina cu praful de copt, zaharul si coaja de portocala. Topim untul il lasam sa se raceasca, intre timp mixam ouale cu laptele batut si adaugam la sfarsit si untul racit. Adaugam acest amestec la ingredientele solide si amestecam cu grija.
Punem hartiute de copt pentru briose in fiecare forma si punem aluat, apoi trei-patru bucati de capsune, aluat din nou si in varf alte bucati de capsune.

Coacem briosele pana devin rumene, iar dupa ce se racesc le pudram cu zahar. Pofta buna!

Reteta este preluata de la 3sisterscooking.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu capsune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

sandytza 1

19.06.2009, 19:15

Foarte bine arata of la ine s-au terminat capsunele tocmai cand apar tot mai multe retete.

adry88 1

20.05.2011, 12:18

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 17:58

buuuuuuuuuuuune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu fructe de padure Dukan