Briose cu caise si ciocolata

de anca_rm in Prajituri, 17 Iul 2013 | 2613 vizualizari

 

Fetitei mele ii plac foarte mult briosele , de fapt ii plac prajiturile mici cu fructe .De aceea fac destul de des aceasta reteta la care adaug fructe de sezon . In reteta de azi caise si fulgi de ciocolata

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 ml zahar
  • zahar vaniliat
  • 75 ml de ulei
  • 7 linguri de faina
  • 1 lingurita praf de copt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu caise si ciocolata:

Pornim cuptorul la 180 grade.

Ouale cu zaharul si zaharul vaniliat se pun intr-un bol si se mixeaza pana cand se fac spuma , se adauga in fir subtire uleiul ( ca si la maioneza); se amesteca pana se incorporeaza bine . Se adauga faina ( daca este prea subtire atunci se mai pot pune 1-2 linguri de faina) si praful de copt .

Se pune cu o lingura in formele de briose (in tava de briose cu hartie, in tava simpla tapetata cu faina sau in forme individuale) . Dupa ce puneti in toate cate o lingura de aluat se pot adauga bucatele de fructe si peste se mai pune cate o lingura de aluat .

Eu peste mai pun fructe si ciocolata

Se da la cuptor pentru 20 minute , dar pentru siguranta se face testul scobitorii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu caise si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu ciocolata