Briose cu cacao si visine

de dakris in Prajituri, 19 Mar 2012 | 4755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 g zahar
  • 200 ml ulei
  • 300 g iaurt
  • 370 g faina
  • 3 linguri cacao
  • 15 g praf de copt
  • sucul si coaja de la 1/2 lamaie
  • esente
  • visine
  • zahar pudra vanilat
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cacao si visine:

Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul pana cand acesta se topeste. Se inglobeaza uleiul putin cate putin, apoi se adauga iaurtul, coaja rasa de lamaie si esentele. Faina se amesteca cu praful de copt intr-un bol si se incorporeaza in compozitie, apoi se adauga cacaoa.

Compozitia astfel formata se varsa in forme si, deasupra, se repartizeaza visinele scurse de zeama si tavalite putin prin faina.

Se coc la foc potrivit cca 30 min incercandu-le cu scobitoarea.

Dupa ce s-au racorit se presara cu zahar pudra vanilat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cacao si visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chocolate moelleux