Briose cu cacao

de Laly in Prajituri, 2 Ian 2011 | 6784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 ml ulei sau margarina topita
  • 300 gr iaurt
  • 400 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • coaja si sucul de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cacao:

Se bat ouale cu zaharul, pana cand acesta se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, iaurtul, sucul si coaja de lamaie, faina cernuta cu praful de copt si sarea.

Se amesteca bine pana se incorporeaza toata faina. Se imarte compozitia in doua parti. Intr-o parte se adauga cacaoa si se mesteca bine.
Se ung cu unt sau ulei formele de briose si se toarna simultan din compozitii.

Se da la cuptorul incins, la foc mediu.
Cand sunt gata se lasa briosele 10 minute sa se raceasca, apoi se scot din forme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spiralati