Briose cu branza de vaci

de ralu_river in Prajituri, 31 Oct 2012 | 7233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina (se poate folosi si faina integrala de grau)
  • 2 oua
  • 200 gr zahar brun
  • 150 ml ulei
  • 180 ml lapte
  • 1 plic praf de copt
  • scortisoara
  • 4 lg cacao
  • Crema:
  • 300 gr branza de vaci
  • un ou
  • 3 lg zahar brun
  • zahar pudre
  • un iaurt cu fructe
  • zmeura, visine sau orice fruct aveti.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza de vaci:

Se mixeaza cele doua oua cu zahar, apoi se adauga incet uleiul si laptele, se mixeaza. Se adauga faina amestecata cu praf de copt, cacao si scortisoara si se mixeaza din nou. In alt vas se amesteca bine toate ingredientele pentru crema.

In tava pentru briose (unsa cu putin unt si faina) se pune o lingura de aluat, peste care se adauga o lingurita de crema si fructe, care se apasa putin in crema.

Se coc la 180 de grade pentru 25-30 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Magdalene cu crema mascarpone si fructe