Briose cu banane si mure

de oanapl in Dulciuri, 5 Ian 2017 | 2622 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 2 banane foarte coapte
  • 100g mure
  • 2 oua
  • 80 g unt
  • 50 g zahar
  • 150 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 lingurita esenta de vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu banane si mure:

Intr-un vas, freci untul cu zaharul si zaharul vanilat pana obtii o crema spumoasa. Adaugi ouale, amesteci si pui bananele maruntite cu furculita.

Adaugi faina, esenta de vanilie si praful de copt si amesteci din nou. Ungi formele de briose si le umpli pe jumatate cu aluat, presari cateva mure si adaugi aluat, ¾ din forma de briosa si ornezi cu mure. Le dai la cuptor pentru 25-30 de minute.

 

Le lasi sa se raceasca apoi le scoti din forme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu banane si mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort diplomat fara piscoturi