//
Separam albusurile de galbenusuri, cantitatea de zahar se imparte in doua. Batem albusurile spuma, adaugam jumatate din cantitatea de zahar si praful de sare.
In alt bol frecam galbenusurile cu cealalta parte de zahar, adaugam praful de copt stins intr-o lingurita de otet,zaharul vanilat ,nuca de cocos si laptele rece, apoi cate o lingura din spuma de albusuri si una de faina, pana incorporam toate ingredientele.
Turnam in formele de briosele cate o lingura din acest amestec, zdrobim biscuitii si presaram cate putin peste aluat in forme (vor absorbi zeama lasata de fructele proaspete!), apoi adaugam in fiecare forma cate 2-3 boabe de strugure si cateva afine.
Dam tava cu briose la cuptor (preincalzit; la temperatura moderata, 170-180 grade) pana trec testul cu scobitoarea.
Le scoatem din cuptor, asezam cate o bombonica de ciocolata drept mot, le lasam sa se raceasca apoi le scoatem din forme si servim.
Pofta buna!