Cred ca v-am mai spus ca imi plac tare mult aperitivele sub forma de briose.
Sunt tare bune si de efect in orice combinatie!
Preparam intai pastele.
Punem apa la fiert si adaugam ½ lingurita sare.
Cand apa atinge punctul de fierbere, adaugam pastele si le lasam sa fiarba 15 minute pana sunt bine preparate.
Scurgem pastele de apa in care au fiert si le trecem prin jet de apa rece.
Preparam si restul ingredientelor.
Curatam legumele si le tocam marunt, apoi le punem la calit in uleiul incins.
Adaugam si sunculita taiata cuburi si presaram condimente si putina sare.
Cand legumele sut bine patrunse, le ridicam de pe foc si le adaugam in sita, peste paste.
Le lasam sa se scurga de ulei si sa se raceasca, amestecandu-le printre paste.
Amestecam cele trei oua cu smantana si pesmetul si adaugam peste ele, amestecul de ingrediente din sita.
Omogenizam bine amestecul rezultat si umplem cu el formele de briose, pe care le asezam intr-o tava.
Dam tava la cuptor pentru 25-30 de minute la 180 de grade, iar cu 5 minute inainte de expirarea timpului, presaram peste briose, cascavalul ras si cateva frunze de patrunjel.
Sunt tare de efect si foarte gustoase, le recomand cu drag!