Briose aperitiv cu branza

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2015 | 3205 vizualizari

 

Un aperitiv simplu si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 100 g branza de capra
  • 60g camembert
  • 80g telemea vaca
  • 3 linguri faina
  • un praf de copt
  • sare, piper, mix curry, oregano
  • ketcup
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv cu branza:

  • Branza de capra si telemeaua le-am dat pe razatoare, iar branza camembert am rupt-o in bucati mici.
  • Am amestecat ouale cu smantana si condimentele (sare, piper, mix curry, oregano), am adaugat faina amestecata cu praful de copt, apoi branza rasa.
  • Am pus hartie pentru briose in tava speciala si am turnat compozitie pana la jumatate, pentru a lasa loc sa creasca.
  • Am pus peste compozitie cate o bucatica de camembert, ketcup si am presarat putin oregano.
  • Am bagat la cuptor pentru 20 min.
  • Au iesit 30 de briose mici.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ciuperci