Briose

de Aletta in Prajituri, 11 Ian 2016 | 3956 vizualizari

 

Am primit o tava din silicon pentru briose si am refacut aceste briose dar am observat ca mi-au iesit mai pufoase . Se datoreaza oare tavii din silicon?
Ce mai conteaza,important e ca a 2 a zi nu mai erau.. :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 200 g zahar
  • 150 ml ulei
  • 50 ml lapte
  • 50 g cacao
  • 4 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • un varf cutit de sare
  • 25 g cacao
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose:

Pentru inceput ouale se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana are consistenta unei creme si se dubleaza volumul. Treptat se incorporeaza si uleiul,laptele.

Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza usor in crema.

Jumatate din compozitie se amesteca cu cacaoa.

Formele se ung cu ulei sau unt si se pun cate 2 linguri in fiecare forma de briose.

Se coc 20-25 de minute pana trec testul scobitorii. 

TIPS-URI

1

Se pot pudra cu zahar pudra.

2

Se pot umple cu finetti ( sunt delicioase)

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu pudding