Briose

de elenita in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 3606 vizualizari

 

Ideale pentru pachetel

 

INGREDIENTE

  • 50 gr masline
  • 100 gr sunca presata
  • 2 buc oua
  • 100 gr cascaval
  • 1 pl praf de copt
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • 12 bobite de branzica calcica
  • 200 gr faina
  • 12 hartiute pt briose
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose:

Vom bate ouale cu un praf de sare dupa care vom adauga laptele si uleiul,maslinele taiate rondele fin si cascavalul taiat in cubulete il vom adauga in compozitie, sunca am taiat-o la fel cubulete mici si am tras-o putin la tigaie dupa care am adaugat-o si pe ea in compozitie,faina cernuta si amestecata cu praful de copt incorporata in compozitie si amestecam usor.

Am pregatit formele cu hartiute pt briose am pus compozitia insa nu umplem forma plina lasam loc de un deget,in mijlocul lor am adaugat cate o bobita de branzica calcica.

Dam la cuptot pt 30 minute.

Sunt ideale pentru pachetelul copiilor.

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv