Brînză topită de casă

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2011 | 8390 vizualizari

 

Usor de facut si foarte gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • 2 l lapte fierbinte
  •  1,4 kg brînza de vaci
  •  1 margarină (unt)
  •  3 ouă
  • 3 linguriţe rase cu sare
  • 1 linguriţă bicarbonat 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brînză topită de casă:

Se amestecă bine laptele fierbinte cu brînza , apoi se strecoară bine printr-un tifon . Se adaugă margarina(unt) topită (dar nu caldă) , ouăle , bicarbonatul şi sarea .
Se pune pe aragaz şi se amestecă pînă devine lucioasă .

Cînd este gata se pune într-o formă (de care doriţi)

Cine doreşte poate adăuga chimion măcinat sau boia.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Brînză topită de casă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]