Branzoaice

de Micutza Luana in Dulciuri, 20 Dec 2013 | 5597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 500 gr faina
  • 100 ml ulei
  • 2 galbenusuri
  • 25 gr zahar tos
  • 200 ml lapte
  • un varf de sare
  • un plic de drojdie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • Pentru umplutura
  • 500 gr branza dulce de vaca
  • 2 oua
  • un zahar vanilat
  • un pachet de stafide
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice:

Aluatul 

Se amesteca faina cu uleiul si restul ingredientelor pana obtinem o coca  si lasam sa creasca.

Intre timp facem umplutura . Amestecam branza  cu galbenusurile zaharul , stafidele si romul.

Dupa ce aluatul este deja dospit , intindem o foaie pe care o taiem in patratele mici.

Punem branza pe fiecare patratel si strangem aluatul de la colturi inspre  mijloc si le asezam in tava .

Le ungem cu un galbenus de ou si le dam la cuptor pana se rumenesc.

Optional se pot orna cu zahar pudra .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu oreo - Desertul decadent care te cucerește

pe 14.03 la 17:06

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

pe 14.03 la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

pe 14.03 la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice