Branza in trei culori

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2009 | 44545 vizualizari

 

INVENTIE PROPRIE

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza sarata de oaie
  • 1/2 pachet de unt
  • 1/2 legatura de marar
  • 1 rosie mare
  • 6 galbenusuri de oua fierte
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza in trei culori:

Razuim branza si o amestecam cu untul topit la cuptorul cu microunde (20 sec/800W).

Obtinem o pasta de branza.Impartim pasta de branza in parti egale. In 3 castronele. Amestecam o parte cu mararul tocat, o parte cu rosia taiata marunt si o parte cu galbenusurile de ou.Intr-o forma (eu am pus intr-o casoreta de palstic) punem un strat de pasta cu marar, apoi cu rosii si la sfarsit cu ou.

Branza in 3 culori o bagam la frigider pentru appoximativ 2 ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza in trei culori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinte cu faina fara gluten cu branza si marar