Branza framantata

de silvianart in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2017 | 3110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1400 g branza untoasa de vaca, nesarata
  • 400 g branza oaie sarata
  • 100 g unt
  • untura pt sigilat borcanele
Portii: 30
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza framantata:

Se framanta toate ingredientele, se asaza in borcane, deasupra se pune o pelicula de untura la temperatura camerei. O lasam in camara si nu umblam o luna, doua la ea, chiar mai mult. Cand dorim sa o desfacem, o introducem in frigider, pentru a elimina mai usor untura. Devine iute si buna rau.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza framantata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sigara Borek