Branza de vaci -moduri diferite de a face branzica de casa

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2012 | 36112 vizualizari

COMENTARII (23)

Merisor 1

01.10.2012, 16:49

Buna branza faci tu!

laura_n 1

01.10.2012, 17:42

Alina, sunt de acord, este incomparabil mai buna decat cea din comert

gaby_gabytza 1

01.10.2012, 17:52

Si mult mai sanatoasa

alinutzika 1

01.10.2012, 19:19

va multumesc de aprecieri!

Bya Ralu 1

01.10.2012, 19:26

MotanLaOale 1

01.10.2012, 19:35

Rocsi 1

01.10.2012, 19:50

Ce imi place cum ti-a iesit

alinutzika 1

01.10.2012, 20:03

multumesc!!!

Cris2711 1

01.10.2012, 20:20

si mie imi place

adry88 1

01.10.2012, 21:09

foarte buna si ti-a iesit perfect

alinutzika 1

01.10.2012, 21:52

ma bucur ca va place!

Lau 1

01.10.2012, 22:11

place

Poliana 1

01.10.2012, 22:21

bune variante, si eu am facut sambata dar dupa alta metoda, le voi incerca si pe ale tale!

mamaieelena 1

01.10.2012, 23:04

Teo 1

01.10.2012, 23:19

E de luat in seama!

lilik 1

02.10.2012, 10:44

super am salvat-o

Sim0na 1

02.10.2012, 12:26

Cea mai buna este cea facuta cu lapte de vaca crud!!!

alinutzika 1

02.10.2012, 16:05

va multumesc si va pup!

alinutzika 1

02.10.2012, 16:06

simona, depinde de gusturi...mie imi place branzica de casa facuta dupa oricare dintre metodele enumerate. Intr-adevar, daca laptele e crud, iese branza mai dulce. Pup

alinutzika 1

02.10.2012, 16:07

Poliana, tu ce metoda ai folosit? eu nu le stiu decat pe astea....zi sa mai invat ceva...

pic20 1

06.10.2012, 18:29

poti lua din comert pliculete cu cheag si iese ma buna asa decat cu calci lactic

alinutzika 1

08.10.2012, 16:06

pic 20, aceea cu cheag nu mai e branza , e cas.O mare diferenta! Tocmai am in oala lapte inchegat cu cheag, urmeaza sa-l fac cas...

SilviaPopa 1

01.07.2013, 23:47

O alta metoda ar fi: se pune laptele crud intr-un vas la temperatura camerei, pentru 2-3 zile pana se prinde si se separata branza de zer. Se strecoara si gata!
Se poate amesteca cu ierburi, sare sau se poate consuma ca atare cu ce doriti si va place. E ft cremoasa si gustoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piept de pui si branza