Branza de casa

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2013 | 4290 vizualizari

 

pentru ca am pe cineva in apropiere care imi aduce lapte de vaca, la doua saptamani fac si branzica

 

INGREDIENTE

  • 2 l lapte dulce
  • 2,5 l lapte batut
  • sare ( daca vreti branza sarata )
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza de casa:

Laptele dulce l-am turnat intr-o oala si l-am lasat sa se incalzeasca la foc moderat (nu sa fiarba ), apoi am adaugat laptele batut amestecand foarte usor. Eu de data asta am vrut branzica sarata si am pus o lingurita de sare grunjoasa, amestecand usor. Am stins focul si l-am lasat la "odihnit" approx 15 minute. Am pregatit o strecuratoare si tifon si am luat cu paleta amestecul format. L-am lasat in tifon pana cand s-a scurs zerul ( aprox 20 min ).

Cam atat si este foarte reusita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Sim0na 1

13.08.2013, 11:11

Buna branzica!

Ligia Bxl 1

13.08.2013, 13:05

buna,si eu as vrea sa fac acu cand io veni randul

laura_n 1

13.08.2013, 17:31

tare buna, bravooo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza de vaci -moduri diferite de a face branzica de casa