Cine iubeste ciocolata?? Stiam! Toata lumea :))
Eeei, tocmai de-asta va amagesc eu cu acesti delicati biscuiti (fursecuri) cu ciocolata.Sunt atat de buni incat e imposibil sa nu-i incercati. De preparat sunt destul de usor si se fac destul de repede dar partea cu decoratul lor este mai migaloasa. Daca aveti timp si chef puteti sa ii decorati, dar daca nu, puteti pur si simplu sa ii consumati ca atare. Sunt deliciosi in ambele varianta :)
Untul se mixeaza cu zaharul pana se obtine o compozitie omogena si cremoasa iar zaharul este dizolvat.
Se adauga uleiul, esenta de vanilie si oul, mixand in continuarea pana la omogenizare.
La urma adaugam faina amestecata cu amidonul si cacaua si mixam la viteza mica pana se incorporeaza toate ingredientele. (Pentru ca a inceput sa zboare faina in toate partile, eu am lasat mixerul deoparte si am luat aluatul la mana, l-am rasturnat pe o planseta se lucru si l-am framantat bine cu ambele maini pret de aproximativ 2 minute, pana s-a uniformizat.)
Se intinde o foaie de 1 cm (sau cum doriti) si se decupeaza biscuitii cu ce forme dorim.
Se dau la cuptor pentru 10 min la 175 de grade. Fiti cu ochii pe ei sa nu ii ardeti.
Se scot si se lasa la racit, apoi se decoreaza dupa preferinte. Eu am topit ciocolata alba si i-am decorat, apoi pe deasupra am presarat ornamente decorative din zahar.