Un bors acrisor cu ceva carne si verdeturi de primavara este oricand binevenit,mai ales daca le ai prin frigider si constati ca nimeni nu le mai vrea.
Taiem carnea in bucatele mai mici. O spalam bine si o punem la fiert cu apa cat sa o depaseasca de doua degete intr-o oala. Spumam ori de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama limpede. Curatam legumele. Tocam ceapa fin, morcovul si pastarnacul cubulete, ceapa verde marunt(pastram frunzele taiate separat).
Cand carnea este fiarta de jumatate adaugam legumele(in afara de frunzele de la ceapa verde). Fierbem pana se inmoaie si legumele si adaugam rosiile, Dupa 5 minute punem frunzele de ceapa si salata verde taiata marunt. Adaugam borsul fiert separat, sare, piper si mai dam cateva clocote. Adaugam leusteanul tocat fin si oprim focul. Servim borsul presarat cu patrunjel verde tocat fin
1
puteti adauga orice legume doriti sau alte verdeturi de primavara (loboda, macris)