Bors de pui

de meosiris in Ciorbe, 5 Oct 2010 | 4866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • fidea
  • leustean verde
  • patrunjel verde
  • 1 plic bors Magic
  • delikat
  • sare.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui:

-Spalam pulpele de pui, le taiem in cate doua bucati si le punem la fiert. Cand se aduna spuma, o adunam cu ajutorul unei linguri.

-Adaugam ceapa taiata marunt si radacinoasele date pe razatoarea mica. Lasam 15 minute sa fiarba impreuna apoi adaugam ardeiul gras taiat in cubulete mici.

-Adaugam pasta de tomate, fideaua si lasam pana e totul fiert.

-Condimentam si in ultimele 10 minute turnam plicul de bors Magic.

-Cand e gata borsul, condimentam cu patrunjel verde si leustean tocate marunt. Servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

cory 1

06.10.2010, 13:12

furculite mai multe nu sunt???dc doar 5......borsul asta merita 10.

meosiris 1

06.10.2010, 13:23

Multumesc, Cory!
Rocsi, ma bucur ca iti place!

elena1988 1

24.02.2011, 09:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla de ciorba de pui dreasa cu suc de rosii si leustean