Bors de peste

de marcela1979 in Ciorbe, 2 Feb 2014 | 47824 vizualizari

 

ceva cald si bun cu bors de casa...

 

INGREDIENTE

  • 1 cap de crap si 1 cap de pastrav
  • 1 coada de crap
  • 2 cepe albe
  • 1 telina radacina
  • 2 patrunjei radacina
  • 6 morcovi
  • 2 cartofi
  • 50 gr orez
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingura ulei
  • sare,piper
  • 200 ml bors de casa
  • leustean uscat
  • 1 lingura pasta de rosii
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste:

Se pune apa la fiert. Cand fierbe apa se pune ceapa tocata marunt. Zarzavatul se toaca marunt si se caleste intr-o lingura de ulei apoi se pune in oala cu apa. Se lasa sa fiarba, apoi se adauga cartofii taiati cubulete si orezul spalat in cateva ape. Cand sunt fierte se adauga capurile si coada de peste si se mai lasa circa 10-15 minute sa fiarba. Se adauga sare si piper dupa gust, o lingura de pasta de rosii si borsul de casa. Se presara leustean uscat.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de peste - 2