Bors de peste

de ianculubita in Peste, 4 Iun 2011 | 5564 vizualizari

 

Daca am copilarit si am trait (pana m-am casatorit) intr-o comunitate de pescari,sa nu credeti ca va dau reteta borsului pescaresc;acest bors doar adevaratii pescari stiu sa-l faca(si eu dar pastrez reteta);eu nu cred in pescarii,gen sotul meu care sta toata ziua pe malul Dunarii si prinde 2broaste si 3 raci;

 

INGREDIENTE

  • cap de somn
  • coada de crap
  • 1ardei gras
  • 1morcov
  • 1ceapa
  • 2 cartofi
  • 1ardei iute
  • 1dovlecel
  • 1cutie de rosii Cirio
  • 3 linguri ulei
  • 1l bors
  • 2 leg.de telina
  • 2 leg.de leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste:

Pestele,portionat,spalat,dat cu un praf de sare il pun la frigider;

in oala cu ulei pun ceapa,ardeii,taiati marunt,morcovul si dovlecelul dati prin razatoare sa se caleasca;

adaug cutia de rosii,o jumatate de lingurita de zahar si amestec pana scade apa din legume;

adaug 1l de apa iar cand incepe sa clocoteasca adaug cartofii taiati in sferturi sau mai mici;

dupa ce si cartofii sunt aproape fierti,adaug borsul fiert in alt vas,telina taiata marunt si orezul;

las sa clocoteasca,mai adaug condimente daca e cazul apoi pun pestele;

cand acesta se ridica la suprafata,semn ca este fiert,adaug leusteanul taiat marunt si 2oua bine batute(optional)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu vinete la gril