Bors de perisoare

de marcela1979 in Ciorbe, 20 Apr 2012 | 3862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec porc cu vita
  • 1 ceapa alba
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/4 telina radacina
  • 1 ardei gras rosu
  • ulei
  • vegeta,piper
  • 200 ml bors de casa
  • frunze de patrunjel
  • frunze de leustean
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de perisoare:

Se pun 4 l de apa la fiert intr-o oala. Ceapa se toaca marunt si se pune in oala cand apa clocoteste. Zarzavaturile se curata, se spala si se toaca marunt.

Intr-o tigaie se pune ulei sa se incinga si se adauga zarzavaturile tocate marunt. Se lasa sa se caleasca si apoi se pun in oala cu apa.

Se prepara perisoarele: la carnea tocata se adauga 1 ou, condimente si se amesteca bine. Se formeaza bilute care se pun in oala cand zarzavatul e fiert. Se lasa sa fiarba perisoarele, se potriveste de vegeta si piper, se adauga frunzele de patrunjel si leustean tocate marunt si borsul si se mai lasa sa dea un clocot, dupa care se stinge focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de perişoare