Bors de legume cu maruntaie de gaina

de marcela1979 in Ciorbe, 28 Mai 2014 | 4393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de gaina si cocos
  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 dovlecel
  • 1 conopida mica
  • 200 gr fasole verde proaspata
  • 1/4 telina radacina
  • 2 rosii
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 300 ml bors de casa
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de legume cu maruntaie de gaina:

Se spala bine maruntaiele si se pun la foc intr-o oala cu apa.Se ia spuma care se formeaza.Curatam ceapa,morcovul si telina,ardeiul gras de cotor,dovlecelul de coaja si le spalam.Cand maruntaiele sunt pe jumatate fierte adaugam ceapa tocata marunt,morcovul si telina tocate in cuburi mai marisoare,ardeiul gras rosu si verde tocati cuburi.Se lasa sa fiarba.Cand sunt aproape fierte se pune fasolea verde ,conopida si dovlecelul si se lasa sa fiarba.Cand sunt toate fierte se pun rosiile taiate cubulete si se mai lasa sa fiarba un pic.Borsul se da un clocot si se toarna in oala dupa ce toate sunt fierte.Se potriveste de sare si piper si la sfarsit se adauga frunzele de patrunjel si de leustean spalate si tocate marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de legume cu maruntaie de gaina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de copanele de pui reteta traditionala romaneasca