Bors de fasole cu ciuperci si spanac

de katty in Mancaruri de post, 11 Feb 2018 | 5303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 conserva fasole alba
  • o mana spanac proaspat
  • bors
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura pasta gogosari
  • cimbru
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 inguri ulei
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de fasole cu ciuperci si spanac:

In uleiul incins punem la calit morcovul curatat, spalat si taiat semirondele. Adaugam ceapa tocata fin. Amestecam ocazional pana incep sa se inmoaie, apoi  adaugam pasta de ardei si stingem cu apa calda cat sa acopere legumele si sa le depaseasca cu cateva degete. Fierbem 10-15 minute, apoi adaugam ciupercile scurse si clatite, fasolea alba, pasta de tomate, sare, piper si cimbru. Mai fierbem 10 minute, apoi adaugam bors dupa gust fiert separat, spanacul curatat si taiat mai marunt si mararul. Mai dam 2-3 clocote, oprim focul, acoperim vasul cu un capac si mai lasam cateva minute. Servim borsul cald sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole cu ciuperci si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (13)

oanapl 1

13.02.2018, 21:11

Ina 1

27.02.2018, 09:40

n-am combinat niciodata fasolea cu altceva in afara de afumatura, dar cred ca e bun borsul tau

mirela0911 1

27.02.2018, 09:58

Interesanta combinatia!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta ( mai pe arabeşte)