Bors de cartofi cu afumatura si leustean

de housy in Ciorbe, 14 Oct 2010 | 9921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 4 cartofi potriviti ca marime
  • - 1 ceapa micuta
  • - afumatura - de care aveti (eu am pus scarita de porc)
  • - un cubulet Knorr cu afumatura
  • - leustean
  • - 1/2 cana de bors de putina
  • - sare
  • - 1 morcovel micut
  • - piper
  • - 1 lingura smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de cartofi cu afumatura si leustean:

- ceapa se toaca marunt

- morcovelul se curata, spala si se taie cubulete mici

- cartofii se curata, se spala si se taie cuburi nu foarte mici, dar nici foarte mari

- legumele se pun la fiert in apa

- cand apa fierbe se adauga cubuletul de Knorr, sarea si piperul

- afumatura se taie bucati cat se poate de mici, se spala si se adauga in oala

- separat se da un clocot la bors

- cand ciorba e aproape gata se adauga borsul si leusteanul tocat marunt

- intr-un bol se scot 4-5 linguri din zeama fierbinte si se amesteca cu smantana, dupa care se toarna inapoi in oala 

- servirea se face calda

                                                              Satioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi cu afumatura si leustean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu zeama de varza murata reteta traditionala